Každý Čech je pivním znalcem

Jsme národ pivních znalců. Alespoň to o sobě tvrdíme v hospodách, ale i jinde ve společnosti. Vedeme debaty na téma: co se kde čepuje, která piva jsme už ochutnali, které je nejlepší a co je nového v českém pivním rybníce. Jsme ale opravdu pivní znalci? Víme, jak chutná pšeničné pivo nebo polotmavá poctivá třináctka? Dokážeme rozeznat piva z různých pivovarů, pojmenovat jejich chuť, vůni a barvu?

Cesta pivních znalců

Cesta za poznáním bývá složitá a náročná. Cesta pivních znalců je naopak zábavná a velmi jednoduchá. Ve vybraných restauracích v celé České republice budete mít během 12 měsíců možnost ochutnat 24 různých piv vyráběných v českých a moravských pivovarech. Každých 14 dnů vám tyto vybrané restaurace nabídnou jiný druh piva - od nefiltrovaných (kvasnicových) přes tmavá a polotmavá piva až k vícestupňovým speciálům. Nebudou chybět piva pšeničná a jiné druhy piv vařených podle kdysi tradičních, dnes již téměř zapomenutých receptur.

24. - 26.9. 2010 Sváteční speciál Svatováclavský pšeničný speciál
15. - 17.10. 2010 Klášter nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
29. - 31. 10. 2010 Patriot nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
12. - 14. 11. 2010 Kounic nefiltrovaný Nefiltrovaný speciál vídeňského typu
26. - 28. 11. 2010 Comenius Světlý speciál 14%
3. - 5. 12. 2010 Sváteční speciál
7. - 9. 1. 2011 Jihlavský Grand Polotmavý speciál 18%
21. - 23. 1. 2011 Ježek nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
4. - 6. 2. 2011 Telčský Zachariáš Světlý speciál 14%
18. - 20. 2. 2011 Protivínský Granát Polotmavý ležák
4. - 6. 3. 2011 Platan Natur Nefiltrovaný ležák
18. - 20. 3. 2011 Sváteční speciál
1. - 3. 4. 2011 Démon Polotmavý speciál 13%
22. - 24. 4. 2011 Sváteční speciál
6. - 8. 5. 2011 Prácheňská Perla Světlý speciál 14%
20. - 22. 5. 2011 Modrá Luna Světlý ležák s příchutí borůvek
10. - 12. 6. 2011 Velen pšeničný ležák
24. - 26. 6- 2011 1530 Světlý speciál 15%
8. - 10. 7. 2011 Kern Polotmavé výčepní
22. - 24. 7. 2011 Kvasar Světlý speciál 15% s přídavkem medu
5. - 7. 8. 2011 Černohorský Granát Tmavý ležák
19. - 21. 8. 2011 Moravské sklepní Nefiltrované světlé výčepní
3. - 4. 9. 2011 Rychtář Speciál Nefiltrovaný světlý ležák
16. - 18. 9. 2011 Rychtář natur Nefiltrovaný světlý ležák


Speciály pivního znalce se čepují do vyčerpání zásob.

 

 

 

 

Týdenní menu

22.10.2018 - 26.10.2018

1. menu 95,-

2. menu 105,-

 

Pondělí

Kuřecí vývar s masem a nudlemi

1. Špagety po milánsku,okurka

2. Pečené kuřecí stehno,bramborové knedlíky,zelí

Úterý

 Fazolová

1. Vepřová plec na španělský způsob,dušená rýže

2. Pikantní kuřecí směs v bramboráku

Středa

Gulášová

1.Čočka nakyselo,klobása,okurka,chléb

2. Znojemská pečeně,dušená rýže

Čtvrtek

Uzená s bramborem a kroupami

1. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem,zelí

2. Katův šleh,vařené brambory

 

Pátek

Ovarová

 1.Segedínský guláš,houskové knedlíky

 2.Kuřecí steak na žampionech,bramborové hranolky

 

Doporučujeme

300g Těstoviny " PENNE ", čerstvá rajčata, ančovičky, olivy, kapary, česnek, směs italských sýrů 99,-

150g Medajlonky z vepřové panenky na fazolkách se smetanou, šťouchané brambory 159,-

150g Filet z candáta obecného na másle, šťouchané brambory s cibulkou 169,-

150g Grilovaný filet z čerstvého okouna nilského, šťouchané brambory s cibulkou 169,-

150g Grilovaný filet z lososa, restovaná zelenina 169,-

 

  Seznam alergenů k nahlédnutí na provozovně.

 

 

PÁTKY A SOBOTY DISKOTÉKA U KAPRA VSTUP !ZDARMA!

 

SPORT BAR

 

JAMESON

50,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKCE

 

main2

kaprik

Kapr ti ukáže cestu k nám

... sleduj kapra