Každý Čech je pivním znalcem

Jsme národ pivních znalců. Alespoň to o sobě tvrdíme v hospodách, ale i jinde ve společnosti. Vedeme debaty na téma: co se kde čepuje, která piva jsme už ochutnali, které je nejlepší a co je nového v českém pivním rybníce. Jsme ale opravdu pivní znalci? Víme, jak chutná pšeničné pivo nebo polotmavá poctivá třináctka? Dokážeme rozeznat piva z různých pivovarů, pojmenovat jejich chuť, vůni a barvu?

Cesta pivních znalců

Cesta za poznáním bývá složitá a náročná. Cesta pivních znalců je naopak zábavná a velmi jednoduchá. Ve vybraných restauracích v celé České republice budete mít během 12 měsíců možnost ochutnat 24 různých piv vyráběných v českých a moravských pivovarech. Každých 14 dnů vám tyto vybrané restaurace nabídnou jiný druh piva - od nefiltrovaných (kvasnicových) přes tmavá a polotmavá piva až k vícestupňovým speciálům. Nebudou chybět piva pšeničná a jiné druhy piv vařených podle kdysi tradičních, dnes již téměř zapomenutých receptur.

24. - 26.9. 2010 Sváteční speciál Svatováclavský pšeničný speciál
15. - 17.10. 2010 Klášter nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
29. - 31. 10. 2010 Patriot nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
12. - 14. 11. 2010 Kounic nefiltrovaný Nefiltrovaný speciál vídeňského typu
26. - 28. 11. 2010 Comenius Světlý speciál 14%
3. - 5. 12. 2010 Sváteční speciál
7. - 9. 1. 2011 Jihlavský Grand Polotmavý speciál 18%
21. - 23. 1. 2011 Ježek nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
4. - 6. 2. 2011 Telčský Zachariáš Světlý speciál 14%
18. - 20. 2. 2011 Protivínský Granát Polotmavý ležák
4. - 6. 3. 2011 Platan Natur Nefiltrovaný ležák
18. - 20. 3. 2011 Sváteční speciál
1. - 3. 4. 2011 Démon Polotmavý speciál 13%
22. - 24. 4. 2011 Sváteční speciál
6. - 8. 5. 2011 Prácheňská Perla Světlý speciál 14%
20. - 22. 5. 2011 Modrá Luna Světlý ležák s příchutí borůvek
10. - 12. 6. 2011 Velen pšeničný ležák
24. - 26. 6- 2011 1530 Světlý speciál 15%
8. - 10. 7. 2011 Kern Polotmavé výčepní
22. - 24. 7. 2011 Kvasar Světlý speciál 15% s přídavkem medu
5. - 7. 8. 2011 Černohorský Granát Tmavý ležák
19. - 21. 8. 2011 Moravské sklepní Nefiltrované světlé výčepní
3. - 4. 9. 2011 Rychtář Speciál Nefiltrovaný světlý ležák
16. - 18. 9. 2011 Rychtář natur Nefiltrovaný světlý ležák


Speciály pivního znalce se čepují do vyčerpání zásob.

 

 Týdenní menu

21.5-25.5.2018

1. menu 95,-

2. menu 105,-

 

Pondělí

Brokolicová

1. Hovězí maso na houbách, houskové klnedlíky

2. Švýcarské ražničí, vařené brambory, tatarská omáčka

Úterý

 Hovězí vývar s játrovou rýží

Špagety s vepřovým masem, sypané sýrem

Grilovaná krkovička, bramborové hranolky, okurka

Středa

Česneková se sýrem a opečeným chlebem

1. Pikantní fazole, klobása, okurka, chléb

2. Vepřová kýta na paprice, houskové knedlíky

Čtvrtek

Bílá zelňačka

1. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže

2. Kuřecí řízek ONDRÁŠ, zeleninová obloha

 

Pátek

Uzená s kroupami a bramborem

1. Vykoštěné uzené koleno, bramborové knedlíky, zelí

 2. Kunětické vejce, bramborová kaše, okurka

 

 

Doporučujeme

300g Těstoviny " PENNE ", čerstvá rajčata, ančovičky, olivy, kapary, česnek, směs italských sýrů 99,-

180g Kuřecí steak zapečený se šunkou a hermelínem, hranolky 149,-

220g Grilovaný pstruh na čerstvých bylinkách, šťouchané brambory 139,-

150g Grilovaný filet z amerického sumečka, šťouchané brambory s cibulkou 159,-

150g Grilovaný filet z okouna nilského, restovaná zelenina 159,-

 

  Seznam alergenů k nahlédnutí na provozovně.

 

 

PÁTKY A SOBOTY DISKOTÉKA U KAPRA VSTUP !ZDARMA!

 

SPORT BAR

 

JAMESON

50,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKCE

 

main2

kaprik

Kapr ti ukáže cestu k nám

... sleduj kapra