Každý Čech je pivním znalcem

Jsme národ pivních znalců. Alespoň to o sobě tvrdíme v hospodách, ale i jinde ve společnosti. Vedeme debaty na téma: co se kde čepuje, která piva jsme už ochutnali, které je nejlepší a co je nového v českém pivním rybníce. Jsme ale opravdu pivní znalci? Víme, jak chutná pšeničné pivo nebo polotmavá poctivá třináctka? Dokážeme rozeznat piva z různých pivovarů, pojmenovat jejich chuť, vůni a barvu?

Cesta pivních znalců

Cesta za poznáním bývá složitá a náročná. Cesta pivních znalců je naopak zábavná a velmi jednoduchá. Ve vybraných restauracích v celé České republice budete mít během 12 měsíců možnost ochutnat 24 různých piv vyráběných v českých a moravských pivovarech. Každých 14 dnů vám tyto vybrané restaurace nabídnou jiný druh piva - od nefiltrovaných (kvasnicových) přes tmavá a polotmavá piva až k vícestupňovým speciálům. Nebudou chybět piva pšeničná a jiné druhy piv vařených podle kdysi tradičních, dnes již téměř zapomenutých receptur.

24. - 26.9. 2010 Sváteční speciál Svatováclavský pšeničný speciál
15. - 17.10. 2010 Klášter nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
29. - 31. 10. 2010 Patriot nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
12. - 14. 11. 2010 Kounic nefiltrovaný Nefiltrovaný speciál vídeňského typu
26. - 28. 11. 2010 Comenius Světlý speciál 14%
3. - 5. 12. 2010 Sváteční speciál
7. - 9. 1. 2011 Jihlavský Grand Polotmavý speciál 18%
21. - 23. 1. 2011 Ježek nefiltrovaný Nefiltrovaný ležák
4. - 6. 2. 2011 Telčský Zachariáš Světlý speciál 14%
18. - 20. 2. 2011 Protivínský Granát Polotmavý ležák
4. - 6. 3. 2011 Platan Natur Nefiltrovaný ležák
18. - 20. 3. 2011 Sváteční speciál
1. - 3. 4. 2011 Démon Polotmavý speciál 13%
22. - 24. 4. 2011 Sváteční speciál
6. - 8. 5. 2011 Prácheňská Perla Světlý speciál 14%
20. - 22. 5. 2011 Modrá Luna Světlý ležák s příchutí borůvek
10. - 12. 6. 2011 Velen pšeničný ležák
24. - 26. 6- 2011 1530 Světlý speciál 15%
8. - 10. 7. 2011 Kern Polotmavé výčepní
22. - 24. 7. 2011 Kvasar Světlý speciál 15% s přídavkem medu
5. - 7. 8. 2011 Černohorský Granát Tmavý ležák
19. - 21. 8. 2011 Moravské sklepní Nefiltrované světlé výčepní
3. - 4. 9. 2011 Rychtář Speciál Nefiltrovaný světlý ležák
16. - 18. 9. 2011 Rychtář natur Nefiltrovaný světlý ležák


Speciály pivního znalce se čepují do vyčerpání zásob.

 

 Týdenní menu

16.10.-20.10.2017

1. menu 89,-

2. menu 99,-

 

Pondělí

Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi

1. Segedínský guláš, houskové knedlíky

2. Kuřecí steak s brusinkovým překlivem, bramborové hranolky

Úterý

Čočková

1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, mrkvový salát

2. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka

Středa

Žampionová

1. Vepřová kýta na paprice, houskové knedlíky

2. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát

Čtvrtek

Hovězí vývar s těstovinami

1. Květák na mozeček, vařené brambnory

2. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže

Pátek

Zelná s klobásou

1. Kuřecí rizoto sypané sýrem, červená řepa

2. Grilovaná krkovička, bramborové hranolky

 

Doporučujeme

300g Těstoviny "PENNE" , čerstvá rajčata, olivy, česnek, ančovičky, směs italských sýrů 99,-

180g Grilovaná krkovička, šťouchané brambory s cibulkou 149,-

150g Smažený krůtí řízek, bramborový salát 149,-

170g Grilovaný filet z tresky tmavé, vařené brambory 159,-

  Seznam alergenů k nahlédnutí na provozovně.

 

 

PÁTKY A SOBOTY DISKOTÉKA U KAPRA VSTUP !ZDARMA!

 

SPORT BAR

 

JAMESON

50,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKCE

 

main2

kaprik

Kapr ti ukáže cestu k nám

... sleduj kapra